Inger Gammelgaard Madsen

Čistač 6: Čišćenje - eBook

Average Rating:out of 5 stars
$1.99$1.99
Digital delivery to your
or Kobo eReader
Shop Now
<p>Zbog novih informacija u slučaju, Roland Benito preispituje samoubojstvo zatvorskog čuvara. Sada sa sigurnošću zna tko je uistinu Uwe Finch i odlučuje to reći Anni Larsen. Ona je ta koja je uzela Uweov otisak prsta, a iz prijašnjih suradnji zna da Anna može biti od velike pomoći u policijskim istragama. Bertram je šokiran kada sazna što se dogodilo njegovoj majci, a najednom se pojavljuje Anna Larsen, reporterka s televizije TV2 Istočni Jutland. Bertram više ne može izdržati i govori Anni sve, a ona mu na to odgovora da moraju smjesta otići. Ali već je prekasno. Kada je Roland preko radija čuo za novu smrt, boji se da je i Anna Larsen u opasnosti, stoga je zove na telefon, ali bez uspjeha. Kada mu telefon zazvoni, nada se da je ona, ali zapravo ga zove Leif Skovby, jedan od policajaca koji radi na slučaju samoubojstva. Leif se želi sastati s Rolandom, a ono što mu govori razjašnjava sve. Roland naredi policajcu da mu pomogne pratiti Annin telefon, ali hoće li je naći prije nego što bude prekasno? Čistač je kriminalistička drama u šest epizoda.</p>

About This Item

We aim to show you accurate product information. Manufacturers, suppliers and others provide what you see here, and we have not verified it.

Zbog novih informacija u slučaju, Roland Benito preispituje samoubojstvo zatvorskog čuvara. Sada sa sigurnošću zna tko je uistinu Uwe Finch i odlučuje to reći Anni Larsen. Ona je ta koja je uzela Uweov otisak prsta, a iz prijašnjih suradnji zna da Anna može biti od velike pomoći u policijskim istragama. Bertram je šokiran kada sazna što se dogodilo njegovoj majci, a najednom se pojavljuje Anna Larsen, reporterka s televizije TV2 Istočni Jutland. Bertram više ne može izdržati i govori Anni sve, a ona mu na to odgovora da moraju smjesta otići. Ali već je prekasno. Kada je Roland preko radija čuo za novu smrt, boji se da je i Anna Larsen u opasnosti, stoga je zove na telefon, ali bez uspjeha. Kada mu telefon zazvoni, nada se da je ona, ali zapravo ga zove Leif Skovby, jedan od policajaca koji radi na slučaju samoubojstva. Leif se želi sastati s Rolandom, a ono što mu govori razjašnjava sve. Roland naredi policajcu da mu pomogne pratiti Annin telefon, ali hoće li je naći prije nego što bude prekasno? Čistač je kriminalistička drama u šest epizoda.

Čistač 6: Čišćenje - eBook

Specifications

Read This On
Android,Ereader,Desktop,IOS,Windows
Is Downloadable Content Available
Y
Digital Reader Format
Epub (Yes)
Language
hr
Publisher
Kobo
Author
Inger Gammelgaard Madsen
ISBN-13
9788726228502
ISBN-10
8726228505

Customer Reviews

Write a review

Be the first to review this item!


Customer Q&A

Get specific details about this product from customers who own it.

Ask a question

If you would like to share feedback with us about pricing, delivery or other customer service issues, please contact customer service directly.

Policies & Plans

Pricing policy

About our prices
We're committed to providing low prices every day, on everything. So if you find a current lower price from an online retailer on an identical, in-stock product, tell us and we'll match it. See more details atOnline Price Match.

webapp branch
Electrode, Comp-a5ff7bdd-e756-4f04-85fe-55d1fd290e48, DC-wus-prod-a3, ENV-prod-a, PROF-PROD, VER-37.3.0, SHA-b3134fce56061453926ca6f342a65ac5c917ad96, CID-7c4bcb5e-007-174a2379712211, Generated: Fri, 18 Sep 2020 17:16:26 GMT