Walmart+ is here to help make every day easier. Learn more.
Walmart+ is here to help make every day easier.
Inger Gammelgaard Madsen

Čistač 4: Novi dokazi - eBook

Average Rating:out of 5 stars
$1.99$1.99
Digital delivery to your
or Kobo eReader
Shop Now
<p>Anne Larsen doznaje da je pokojna odvjetnica prekinula svoju karijeru ubrzo nakon što je izgubila slučaj i da je njezin klijent, čedoubojica Patrick Asp, osuđen na zatvorsku kaznu. Otac odvjetnice, sudac vrhovnog suda, također je netragom nestao. Anne je u zatvoru kako bi intervjuirala upravitelja o zatvorskom čuvaru koji je stradao od predoziranja drogom, kada joj Patrick Asp uspijeva potajice uručiti pismo. Piše da je nevin osuđen i da je njegova supruga imala prste u tome. Anne traži tu ženu u restoranu u kojem je zaposlena. Usput upoznaje njezinog sina, Bertrama, i dobiva dojam da oboje nešto skrivaju. Nešto je sumnjivo i u Uweu Finchu, muškarcu s kojim se viđa Bertramova majka. Ponaša se kao da se trudi sakriti svoj pravi identitet pa Anna traži Rolanda i moli ga za pomoć u utvrđivanju identiteta tog muškarca. Čistač je kriminalistička drama u šest epizoda.</p>

About This Item

We aim to show you accurate product information. Manufacturers, suppliers and others provide what you see here, and we have not verified it.

Anne Larsen doznaje da je pokojna odvjetnica prekinula svoju karijeru ubrzo nakon što je izgubila slučaj i da je njezin klijent, čedoubojica Patrick Asp, osuđen na zatvorsku kaznu. Otac odvjetnice, sudac vrhovnog suda, također je netragom nestao. Anne je u zatvoru kako bi intervjuirala upravitelja o zatvorskom čuvaru koji je stradao od predoziranja drogom, kada joj Patrick Asp uspijeva potajice uručiti pismo. Piše da je nevin osuđen i da je njegova supruga imala prste u tome. Anne traži tu ženu u restoranu u kojem je zaposlena. Usput upoznaje njezinog sina, Bertrama, i dobiva dojam da oboje nešto skrivaju. Nešto je sumnjivo i u Uweu Finchu, muškarcu s kojim se viđa Bertramova majka. Ponaša se kao da se trudi sakriti svoj pravi identitet pa Anna traži Rolanda i moli ga za pomoć u utvrđivanju identiteta tog muškarca. Čistač je kriminalistička drama u šest epizoda.

Čistač 4: Novi dokazi - eBook

Specifications

Read This On
Android,Ereader,Desktop,IOS,Windows
Is Downloadable Content Available
Y
Digital Reader Format
Epub (Yes)
Language
hr
Publisher
Kobo
Author
Inger Gammelgaard Madsen
ISBN-13
9788726228496
ISBN-10
8726228491

Customer Reviews

Write a review

Be the first to review this item!


Customer Q&A

Get specific details about this product from customers who own it.

Ask a question

If you would like to share feedback with us about pricing, delivery or other customer service issues, please contact customer service directly.

Policies & Plans

Pricing policy

About our prices
We're committed to providing low prices every day, on everything. So if you find a current lower price from an online retailer on an identical, in-stock product, tell us and we'll match it. See more details atOnline Price Match.

webapp branch
Electrode, Comp-18da7bfe-a6bf-46ed-852c-d2da9a5fadc7, DC-wus-prod-a3, ENV-prod-a, PROF-PROD, VER-37.6.0, SHA-9ab994a6e500021d264169ab90b10d9b05b7e420, CID-fc691376-008-174c45b9593d22, Generated: Fri, 25 Sep 2020 08:22:50 GMT