Walmart+ is here to help make every day easier. Learn more.
Walmart+ is here to help make every day easier.
Inger Gammelgaard Madsen

Siistijä 4: Uusia johtolankoja - eBook

Average Rating:out of 5 stars
$1.99$1.99
Digital delivery to your
or Kobo eReader
Shop Now
<p>Anne Larsen saa selville, ett&auml; kuollut asianajaja lopetti uransa vain v&auml;h&auml;n sen j&auml;lkeen, kun oli h&auml;vinnyt er&auml;&auml;ss&auml; oikeudenk&auml;ynniss&auml;, ja h&auml;nen asiakkaansa, lapsenmurhaaja Patrick Asp, joutui vankilaan. Asianajajan is&auml;, joka on korkeimman oikeuden tuomari, on kadonnut j&auml;ljett&ouml;miin. Anne k&auml;y vankilassa haastattelemassa vankilanjohtajaa ja kyselee huumausaineiden yliannostukseen kuolleesta vangista ja saa samalla k&auml;siins&auml; kirjeen Patrick Aspilta. Asp kirjoittaa, ett&auml; h&auml;n on syyt&ouml;n ja ett&auml; h&auml;nen vaimollaan on sormet peliss&auml;. Anne etsii naisen k&auml;siins&auml; ravintolasta, jossa nainen ty&ouml;skentelee. Ravintolassa Anne tapaa my&ouml;s naisen pojan, Bertramin, ja Anne alkaa ep&auml;ill&auml;, ett&auml; he molemmat salaavat jotakin. Mies, Uwe Finch, jonka kanssa nainen seurustelee, on my&ouml;s ep&auml;ilytt&auml;v&auml;. Mies k&auml;ytt&auml;ytyy ik&auml;&auml;n kuin haluaisi peitt&auml;&auml; henkil&ouml;llisyytens&auml;. Anne ottaa yhteytt&auml; Roland Benitoon, koska h&auml;n kenties voisi auttaa miehen henkil&ouml;llisyyden selvityksess&auml;. SIISTIJ&Auml; on kuusiosainen rikosromaani.</p>

About This Item

We aim to show you accurate product information. Manufacturers, suppliers and others provide what you see here, and we have not verified it.

Anne Larsen saa selville, että kuollut asianajaja lopetti uransa vain vähän sen jälkeen, kun oli hävinnyt eräässä oikeudenkäynnissä, ja hänen asiakkaansa, lapsenmurhaaja Patrick Asp, joutui vankilaan. Asianajajan isä, joka on korkeimman oikeuden tuomari, on kadonnut jäljettömiin. Anne käy vankilassa haastattelemassa vankilanjohtajaa ja kyselee huumausaineiden yliannostukseen kuolleesta vangista ja saa samalla käsiinsä kirjeen Patrick Aspilta. Asp kirjoittaa, että hän on syytön ja että hänen vaimollaan on sormet pelissä. Anne etsii naisen käsiinsä ravintolasta, jossa nainen työskentelee. Ravintolassa Anne tapaa myös naisen pojan, Bertramin, ja Anne alkaa epäillä, että he molemmat salaavat jotakin. Mies, Uwe Finch, jonka kanssa nainen seurustelee, on myös epäilyttävä. Mies käyttäytyy ikään kuin haluaisi peittää henkilöllisyytensä. Anne ottaa yhteyttä Roland Benitoon, koska hän kenties voisi auttaa miehen henkilöllisyyden selvityksessä. SIISTIJÄ on kuusiosainen rikosromaani.

Siistijä 4: Uusia johtolankoja - eBook

Specifications

Read This On
Desktop,Ereader,Android,IOS,Windows
Is Downloadable Content Available
Y
Digital Reader Format
Epub (Yes)
Language
fi
Publisher
Kobo
Author
Inger Gammelgaard Madsen
ISBN-13
9788711955321
ISBN-10
8711955325

Customer Reviews

Write a review

Be the first to review this item!


Customer Q&A

Get specific details about this product from customers who own it.

Ask a question

If you would like to share feedback with us about pricing, delivery or other customer service issues, please contact customer service directly.

Policies & Plans

Pricing policy

About our prices
We're committed to providing low prices every day, on everything. So if you find a current lower price from an online retailer on an identical, in-stock product, tell us and we'll match it. See more details atOnline Price Match.

webapp branch
Electrode, Comp-0b51cf42-7ae1-4ca5-b20f-0d90663438a4, DC-eus2-prod-a3, ENV-prod-a, PROF-PROD, VER-37.3.0, SHA-b3134fce56061453926ca6f342a65ac5c917ad96, CID-dbcd8a90-007-174a52ba9d37de, Generated: Sat, 19 Sep 2020 07:02:16 GMT