Yan Lianke

Lenins kys - eBook

Average Rating:out of 5 stars
$6.95$6.95
Digital delivery to your
or Kobo eReader
<p>Trygt omfavnet af Balou-bjergene og i det store og hele overset af systemets vagtsomme &oslash;je kan landsbyen Lykkens beboere nyde harmoniske dage med b&aring;de rigelig mad og fritid til at stille alle tilfreds. Men da deres afgr&oslash;der bliver &oslash;delagt af en utidige snestorm og dermed deres levebr&oslash;d kommer en amtsbureaukrat til byen. Med sig har han en lukrativ plan for b&aring;de at skaffe penge til omr&aring;det og at s&aelig;tte gang i hans egen karriere. Han overtaler landsbyen til at oprette en trup af omrejsende artister best&aring;ende af kr&oslash;blinger blinde og d&oslash;ve der kan lave opvisninger og kunster s&aring; s&aelig;rlige at man aldrig har set deres mage. Han har h&oslash;rt at russerne ikke ved hvad de skal stille op med Lenins balsamerede lig. Planen er at g&oslash;glertruppen nu skal rejse rundt i hele landet og skaffe penge til at k&oslash;be liget. Det skal s&aring; anbringes i et pr&aelig;gtigt mausoleum p&aring; toppen af et bjerg. Dette storsl&aring;ede spring fremad skulle nok kunne tiltr&aelig;kke turisterne og alle deres penge. YAN LIANKE (f. 1958) er en af Kinas allerst&oslash;rste nulevende forfattere hvis v&aelig;rker ofte udfordrer gr&aelig;nserne i hans hjemlands censursystem. Lenins kys er hans tredje roman p&aring; dansk. Folkets tjener udkom i 2008 og i 2012 Landsbyens blod. Han har modtaget en r&aelig;kke prestigefyldte priser for sit forfatterskab.</p>

About This Item

We aim to show you accurate product information. Manufacturers, suppliers and others provide what you see here, and we have not verified it.

Trygt omfavnet af Balou-bjergene og i det store og hele overset af systemets vagtsomme øje kan landsbyen Lykkens beboere nyde harmoniske dage med både rigelig mad og fritid til at stille alle tilfreds. Men da deres afgrøder bliver ødelagt af en utidige snestorm og dermed deres levebrød kommer en amtsbureaukrat til byen. Med sig har han en lukrativ plan for både at skaffe penge til området og at sætte gang i hans egen karriere. Han overtaler landsbyen til at oprette en trup af omrejsende artister bestående af krøblinger blinde og døve der kan lave opvisninger og kunster så særlige at man aldrig har set deres mage. Han har hørt at russerne ikke ved hvad de skal stille op med Lenins balsamerede lig. Planen er at gøglertruppen nu skal rejse rundt i hele landet og skaffe penge til at købe liget. Det skal så anbringes i et prægtigt mausoleum på toppen af et bjerg. Dette storslåede spring fremad skulle nok kunne tiltrække turisterne og alle deres penge. YAN LIANKE (f. 1958) er en af Kinas allerstørste nulevende forfattere hvis værker ofte udfordrer grænserne i hans hjemlands censursystem. Lenins kys er hans tredje roman på dansk. Folkets tjener udkom i 2008 og i 2012 Landsbyens blod. Han har modtaget en række prestigefyldte priser for sit forfatterskab.

@generated

Specifications

Read This On
Desktop,Ereader,Android,IOS,Windows
Is Downloadable Content Available
Y
Digital Reader Format
Epub (Yes)
Language
da
Publisher
Kobo
Author
Yan Lianke
ISBN-13
9788702235692
ISBN-10
8702235692

Customer Reviews

Write a review

Be the first to review this item!


Customer Q&A

Get specific details about this product from customers who own it.

Ask a question

If you would like to share feedback with us about pricing, delivery or other customer service issues, please contact customer service directly.

Policies & Plans

Pricing policy

About our prices
We're committed to providing low prices every day, on everything. So if you find a current lower price from an online retailer on an identical, in-stock product, tell us and we'll match it. See more details atOnline Price Match.

webapp branch
Electrode, Comp-b114bc29-87e4-4104-8ddf-5b14bddd1894, DC-wus-prod-a3, ENV-prod-a, PROF-PROD, VER-36.5.0, SHA-1e7e562741c42b3e4340c969ae68540802a9ebd4, CID-b260d183-007-173d52dd2e81fe, Generated: Sun, 09 Aug 2020 21:43:37 GMT