Yan Lianke

Landsbyens blod - eBook

Average Rating:out of 5 stars
$6.95$6.95
Digital delivery to your
or Kobo eReader
<p>Yan Lianke (f&oslash;dt 1958 og bosat i Beijing) er en af Kinas absolut allerbedste forfattere i dag. Han debuterede i 1978 og har udgivet flere romaner og novellesamlinger. Landsbyens dr&oslash;m er den anden roman af Yan Lianke p&aring; dansk. Den f&oslash;rste Folkets tjener udkom i 2008. Lianke har modtaget flere prestigefyldte priser for sit forfatterskab men netop Landsbyens blod oversat til en lang r&aelig;kke sprog har givet ham problemer i sit hjemland. Bogen blev f&oslash;rst forbudt s&aring; tilladt og s&aring; p&aring; ny n&aelig;gtet udgivelse i Kina. Landsbyens blod foreg&aring;r i en landsby i det moderne Kina og bygger p&aring; den uhyggelige og sande historie om hvordan millioner af uvidende b&oslash;nder provinsen Henan og i Kinas landdistrikter blev smittet med HIV-virus p&aring; grund af organiseret k&oslash;b og salg af blod. Feberen kaldte de lokale b&oslash;nder den epidemi som gjorde deres by til en d&oslash;dens skueplads. Senere fandt de ud af feberens egentlige navn Aids. En b&aring;de meget realistisk og meget kafkask roman. Den b&aelig;rer absurditetens og satirens stempel. Her er kulsort humor tilsat satirens skarpe og afsl&oslash;rende blik. Men det er samtidig en chokerende historie. Fuld af gru og menneskelige lidelser. Historien om gennemkorrupte kinesiske myndigheder. Om sammensmeltningen af arkaiske kulturtraditioner og kommunistisk kadredisciplin i dagens Kina. Om et system der giver gr&aring;digheden frit spillerum. Men det er ogs&aring; historien om ukuelige livskr&aelig;fter og om livsdr&oslash;mmens gr&aelig;nsel&oslash;se udholdenhed selv hinsides d&oslash;den.</p>

About This Item

We aim to show you accurate product information. Manufacturers, suppliers and others provide what you see here, and we have not verified it.

Yan Lianke (født 1958 og bosat i Beijing) er en af Kinas absolut allerbedste forfattere i dag. Han debuterede i 1978 og har udgivet flere romaner og novellesamlinger. Landsbyens drøm er den anden roman af Yan Lianke på dansk. Den første Folkets tjener udkom i 2008. Lianke har modtaget flere prestigefyldte priser for sit forfatterskab men netop Landsbyens blod oversat til en lang række sprog har givet ham problemer i sit hjemland. Bogen blev først forbudt så tilladt og så på ny nægtet udgivelse i Kina. Landsbyens blod foregår i en landsby i det moderne Kina og bygger på den uhyggelige og sande historie om hvordan millioner af uvidende bønder provinsen Henan og i Kinas landdistrikter blev smittet med HIV-virus på grund af organiseret køb og salg af blod. Feberen kaldte de lokale bønder den epidemi som gjorde deres by til en dødens skueplads. Senere fandt de ud af feberens egentlige navn Aids. En både meget realistisk og meget kafkask roman. Den bærer absurditetens og satirens stempel. Her er kulsort humor tilsat satirens skarpe og afslørende blik. Men det er samtidig en chokerende historie. Fuld af gru og menneskelige lidelser. Historien om gennemkorrupte kinesiske myndigheder. Om sammensmeltningen af arkaiske kulturtraditioner og kommunistisk kadredisciplin i dagens Kina. Om et system der giver grådigheden frit spillerum. Men det er også historien om ukuelige livskræfter og om livsdrømmens grænseløse udholdenhed selv hinsides døden.

Landsbyens blod - eBook

Specifications

Read This On
Desktop,Ereader,Android,IOS,Windows
Is Downloadable Content Available
Y
Digital Reader Format
Epub (Yes)
Language
da
Publisher
Kobo
Author
Yan Lianke
ISBN-13
9788702235708
ISBN-10
8702235706

Customer Reviews

Write a review

Be the first to review this item!


Customer Q&A

Get specific details about this product from customers who own it.

Ask a question

If you would like to share feedback with us about pricing, delivery or other customer service issues, please contact customer service directly.

Policies & Plans

Pricing policy

About our prices
We're committed to providing low prices every day, on everything. So if you find a current lower price from an online retailer on an identical, in-stock product, tell us and we'll match it. See more details atOnline Price Match.

webapp branch
Electrode, Comp-a3079e5a-d73f-4be4-86e8-243b9b7a0b79, DC-eus2-prod-a3, ENV-prod-a, PROF-PROD, VER-36.5.0, SHA-1e7e562741c42b3e4340c969ae68540802a9ebd4, CID-e8cd4bb6-006-173d5247478a74, Generated: Sun, 09 Aug 2020 21:33:23 GMT