Stella Newman

Hét lépés a boldogsághoz - eBook

Average Rating:out of 5 stars
$8.96$8.96
Digital delivery to your
or Kobo eReader
<p>A harmincas &eacute;veiben j&aacute;r&oacute; Leonora Dublonsky egy applik&aacute;ci&oacute;fejlesztő &eacute;s -tesztelő c&eacute;gn&eacute;l dolgozik. Rengeteget utazik, olyb&aacute; tűnik, minden a legnagyobb rendben van vele, de val&oacute;j&aacute;ban sem a mag&aacute;n&eacute;let&eacute;vel, sem a munk&aacute;j&aacute;val nem el&eacute;gedett. Amikor a legjobb bar&aacute;tnőj&eacute;nek, Julietnek az &aacute;lomh&aacute;zass&aacute;ga egyik pillanatr&oacute;l a m&aacute;sikra v&eacute;get &eacute;r, &eacute;s az &eacute;lete &ouml;sszeomlik, Lenny r&aacute;j&ouml;n: ez&uacute;ttal minden eszk&ouml;zt be kell vetnie, hogy egy&uuml;tt kim&aacute;szhassanak a g&ouml;d&ouml;rből. Kap&oacute;ra j&ouml;n neki az &eacute;ppen tesztelendő, a Boldogs&aacute;gGuru n&eacute;vre hallgat&oacute; alkalmaz&aacute;s, amely azt &iacute;g&eacute;ri, hogy a felhaszn&aacute;l&oacute;k h&eacute;t egyszerű l&eacute;p&eacute;sben k&ouml;zelebb ker&uuml;lhetnek a boldogs&aacute;ghoz. A k&eacute;t bar&aacute;tnő meglehetősen k&eacute;telkedik a sikerben, de &uacute;gy d&ouml;ntenek, pr&oacute;b&aacute;ra teszik a programot - v&eacute;g&uuml;l is mit vesz&iacute;thetn&eacute;nek? Kisv&aacute;rtatva maguk is igencsak meglepődnek az eredm&eacute;nyen. Ahogy Juliet mindjobban mag&aacute;ra tal&aacute;l, &uacute;gy v&aacute;lik m&eacute;g bonyolultabb&aacute; Lenny &eacute;lete. Vajon l&eacute;tezik recept a boldogs&aacute;gra? &Eacute;s az val&oacute;ban csak h&eacute;tl&eacute;p&eacute;snyire lenne től&uuml;k? Stella Newman reg&eacute;nye a boldogs&aacute;g, a bar&aacute;ts&aacute;g &eacute;s a szerelem &ouml;r&ouml;k &eacute;rv&eacute;nyű k&eacute;rd&eacute;seit taglalja szipork&aacute;z&oacute;, sz&oacute;rakoztat&oacute; st&iacute;lusban, a k&eacute;t bar&aacute;tnő elgondolkodtat&oacute; &eacute;s meghat&oacute; fordulatokkal tark&iacute;tott sors&aacute;n kereszt&uuml;l. Marian Keyes, Sophie Kinsella &eacute;s Jill Mansell rajong&oacute;inak igazi csemege lehet.</p>

About This Item

We aim to show you accurate product information. Manufacturers, suppliers and others provide what you see here, and we have not verified it.

A harmincas éveiben járó Leonora Dublonsky egy applikációfejlesztő és -tesztelő cégnél dolgozik. Rengeteget utazik, olybá tűnik, minden a legnagyobb rendben van vele, de valójában sem a magánéletével, sem a munkájával nem elégedett. Amikor a legjobb barátnőjének, Julietnek az álomházassága egyik pillanatról a másikra véget ér, és az élete összeomlik, Lenny rájön: ezúttal minden eszközt be kell vetnie, hogy együtt kimászhassanak a gödörből. Kapóra jön neki az éppen tesztelendő, a BoldogságGuru névre hallgató alkalmazás, amely azt ígéri, hogy a felhasználók hét egyszerű lépésben közelebb kerülhetnek a boldogsághoz. A két barátnő meglehetősen kételkedik a sikerben, de úgy döntenek, próbára teszik a programot - végül is mit veszíthetnének? Kisvártatva maguk is igencsak meglepődnek az eredményen. Ahogy Juliet mindjobban magára talál, úgy válik még bonyolultabbá Lenny élete. Vajon létezik recept a boldogságra? És az valóban csak hétlépésnyire lenne tőlük? Stella Newman regénye a boldogság, a barátság és a szerelem örök érvényű kérdéseit taglalja sziporkázó, szórakoztató stílusban, a két barátnő elgondolkodtató és megható fordulatokkal tarkított sorsán keresztül. Marian Keyes, Sophie Kinsella és Jill Mansell rajongóinak igazi csemege lehet.

Hét lépés a boldogsághoz - eBook

Specifications

Read This On
Android,Ereader,Desktop,IOS,Windows
Is Downloadable Content Available
Y
Digital Reader Format
Epub (Yes)
Language
hu
Publisher
Kobo
Author
Stella Newman
ISBN-13
9789634520931
ISBN-10
9634520936

Customer Reviews

Write a review

Be the first to review this item!


Customer Q&A

Get specific details about this product from customers who own it.

Ask a question

If you would like to share feedback with us about pricing, delivery or other customer service issues, please contact customer service directly.

Policies & Plans

Pricing policy

About our prices
We're committed to providing low prices every day, on everything. So if you find a current lower price from an online retailer on an identical, in-stock product, tell us and we'll match it. See more details atOnline Price Match.

webapp branch
Electrode, Comp-1e34234c-45e4-4534-82cb-c784ffc8b632, DC-wus-prod-a3, ENV-prod-a, PROF-PROD, VER-36.5.0, SHA-1e7e562741c42b3e4340c969ae68540802a9ebd4, CID-14c9a642-006-173d0939f40367, Generated: Sun, 09 Aug 2020 00:16:42 GMT