Rachel Kushner

Flammekasterne - eBook

Average Rating:out of 5 stars
$6.95$6.95
Digital delivery to your
or Kobo eReader
Shop Now
<p>”Kushner er hurtigt p&aring; vej frem som en f&aelig;nomenal og forbl&oslash;ffende romanforfatter.” – Jonathan Franzen</p> <p>&Aring;ret er 1975, og Reno er netop ankommet til New York. Hun er fast besluttet p&aring; at transformere sin fascination af motorcykler og fart til kunst. I SOHOs gamle industribygninger fors&oslash;ger en vild gruppe kunstnere at udviske gr&aelig;nserne mellem liv og kunst, sandhed og iscenes&aelig;ttelse. Uforf&aelig;rdet overgiver Reno sig til byens eksperimenterende kunstscene – og til kunstneren Sandro Valera. Han er en opr&oslash;rsk arving til et italiensk d&aelig;k- og motorcykelimperium, og sammen tager de til Italien, hvor hun hurtigt hvirvles ned i en undergrundsverden befolket af vestrefl&oslash;jsaktivister og terrorister.</p> <p><em>Flammekasterne</em> er en fandenivoldsk og forf&oslash;rende fort&aelig;lling om kunst, dr&oslash;mme og acceleration. I centrum for det hele er en ung kvinde p&aring; kanten – passioneret, s&aring;rbar og frygtl&oslash;s.</p>

About This Item

We aim to show you accurate product information. Manufacturers, suppliers and others provide what you see here, and we have not verified it.

”Kushner er hurtigt på vej frem som en fænomenal og forbløffende romanforfatter.” – Jonathan Franzen

Året er 1975, og Reno er netop ankommet til New York. Hun er fast besluttet på at transformere sin fascination af motorcykler og fart til kunst. I SOHOs gamle industribygninger forsøger en vild gruppe kunstnere at udviske grænserne mellem liv og kunst, sandhed og iscenesættelse. Uforfærdet overgiver Reno sig til byens eksperimenterende kunstscene – og til kunstneren Sandro Valera. Han er en oprørsk arving til et italiensk dæk- og motorcykelimperium, og sammen tager de til Italien, hvor hun hurtigt hvirvles ned i en undergrundsverden befolket af vestrefløjsaktivister og terrorister.

Flammekasterne er en fandenivoldsk og forførende fortælling om kunst, drømme og acceleration. I centrum for det hele er en ung kvinde på kanten – passioneret, sårbar og frygtløs.

Flammekasterne - eBook

Specifications

Read This On
Android,Ereader,Desktop,IOS,Windows
Is Downloadable Content Available
Y
Digital Reader Format
Epub (Yes)
Language
da
Publisher
Kobo
Author
Rachel Kushner
ISBN-13
9788702163759
ISBN-10
8702163756

Customer Reviews

Write a review

Be the first to review this item!


Customer Q&A

Get specific details about this product from customers who own it.

Ask a question

If you would like to share feedback with us about pricing, delivery or other customer service issues, please contact customer service directly.

Policies & Plans

Pricing policy

About our prices
We're committed to providing low prices every day, on everything. So if you find a current lower price from an online retailer on an identical, in-stock product, tell us and we'll match it. See more details atOnline Price Match.

webapp branch
Electrode, Comp-b5a7fc97-93e6-476e-973f-957e7e1e8368, DC-eus2-prod-a3, ENV-prod-a, PROF-PROD, VER-36.5.0, SHA-1e7e562741c42b3e4340c969ae68540802a9ebd4, CID-a2208d4c-007-173edeb1c4ffa3, Generated: Fri, 14 Aug 2020 17:01:15 GMT