Walmart+ is here to help make every day easier. Learn more.
Walmart+ is here to help make every day easier.
Michelle Douglas

Bliv hos mig / Hans nye familie - eBook

Average Rating:out of 5 stars
$11.90$11.90
Digital delivery to your
or Kobo eReader
<p><strong>Bliv hos mig</strong></p> <p>Loukas fik ansvaret for tre yngre s&oslash;skende og familiens femstjernede hotelk&aelig;de, da deres for&aelig;ldre d&oslash;de. Det giver ikke overskud til sjov eller k&aelig;rlighed, s&aring; da han ans&aelig;tter Georgie Jones som matchmaker, er det, for at hun kan finde ham en skrap forretningskvinde, der vil indg&aring; et fornufts&aelig;gteskab og hj&aelig;lpe ham med at h&aring;ndtere virksomheden og familien.<br />Georgie er hverken skrap eller forretningsorienteret. Hun er en rodl&oslash;s, livsglad dr&oslash;mmer, der efter eget udsagn lider af forholdsintolerance. Men p&aring;sken st&aring;r for d&oslash;ren p&aring; smukke Talos, og de to mods&aelig;tninger er tvunget til at arbejde t&aelig;t sammen. Og bo sammen.</p> <p><strong>Hans nye familie</strong></p> <p>Tess Laing har v&aelig;ret udsat for st&oslash;rre sorger end de fleste. Derfor er hendes flytning til Bellaroo Creek sammen hendes lille for&aelig;ldrel&oslash;se niece og nev&oslash; starten p&aring; et nyt liv, og m&oslash;det med den h&oslash;je, m&oslash;rke og l&aelig;kre Cameron Manning f&aring;r hendes hjerte til at sl&aring; en uventet kolb&oslash;tte.<br />Cam er fascineret af Tess og bliver hurtigt inddraget i hendes og b&oslash;rnenes liv, da den lille Ty tydeligvis ser ham som sin helt! De er den familie, han engang selv dr&oslash;mte om at f&aring; – indtil et svigt slukkede det h&aring;b p&aring; et &oslash;jeblik. M&aring;ske er tiden nu inde for den forpinte kv&aelig;gfarmer til at konfrontere sig med fortiden og opdage, at en fiks og f&aelig;rdig familie er n&oslash;glen til en lykkelig fremtid …</p>

About This Item

We aim to show you accurate product information. Manufacturers, suppliers and others provide what you see here, and we have not verified it.

Bliv hos mig

Loukas fik ansvaret for tre yngre søskende og familiens femstjernede hotelkæde, da deres forældre døde. Det giver ikke overskud til sjov eller kærlighed, så da han ansætter Georgie Jones som matchmaker, er det, for at hun kan finde ham en skrap forretningskvinde, der vil indgå et fornuftsægteskab og hjælpe ham med at håndtere virksomheden og familien.
Georgie er hverken skrap eller forretningsorienteret. Hun er en rodløs, livsglad drømmer, der efter eget udsagn lider af forholdsintolerance. Men påsken står for døren på smukke Talos, og de to modsætninger er tvunget til at arbejde tæt sammen. Og bo sammen.

Hans nye familie

Tess Laing har været udsat for større sorger end de fleste. Derfor er hendes flytning til Bellaroo Creek sammen hendes lille forældreløse niece og nevø starten på et nyt liv, og mødet med den høje, mørke og lækre Cameron Manning får hendes hjerte til at slå en uventet kolbøtte.
Cam er fascineret af Tess og bliver hurtigt inddraget i hendes og børnenes liv, da den lille Ty tydeligvis ser ham som sin helt! De er den familie, han engang selv drømte om at få – indtil et svigt slukkede det håb på et øjeblik. Måske er tiden nu inde for den forpinte kvægfarmer til at konfrontere sig med fortiden og opdage, at en fiks og færdig familie er nøglen til en lykkelig fremtid …

Bliv hos mig / Hans nye familie - eBook

Specifications

Read This On
Android,Ereader,Desktop,IOS,Windows
Is Downloadable Content Available
Y
Digital Reader Format
Epub (Yes)
Language
da
Series Title
Den eneste ene
Publisher
Kobo
Author
Michelle Douglas, Katrina Cudmore
ISBN-13
9788771914894
ISBN-10
8771914897

Customer Reviews

Write a review

Be the first to review this item!


Customer Q&A

Get specific details about this product from customers who own it.

Ask a question

If you would like to share feedback with us about pricing, delivery or other customer service issues, please contact customer service directly.

Policies & Plans

Pricing policy

About our prices
We're committed to providing low prices every day, on everything. So if you find a current lower price from an online retailer on an identical, in-stock product, tell us and we'll match it. See more details atOnline Price Match.

webapp branch
Electrode, Comp-cc659bd5-ec0d-48f1-8252-c9100d88b0d5, DC-scus-prod-a2, ENV-prod-a, PROF-PROD, VER-37.11.0, SHA-415d16ca9971cff5e71533e6bc75294443d85e1e, CID-1b5632fc-007-1755cec54f8be7, Generated: Sat, 24 Oct 2020 23:23:13 GMT