Walmart+ is here to help make every day easier. Learn more.
Walmart+ is here to help make every day easier.
Inger Gammelgaard Madsen

A Tisztogató 6.: Eltakarítás - eBook

Average Rating:out of 5 stars
$1.99$1.99
Digital delivery to your
or Kobo eReader
Shop Now
<p>&quot;Az &uacute;j inform&aacute;ci&oacute; birtok&aacute;ban Roland Benito &uacute;jra megvizsg&aacute;lja a b&ouml;rt&ouml;nőr &ouml;ngyilkoss&aacute;g&aacute;t. Most m&aacute;r biztosan tudja, ki Uwe Finch val&oacute;j&aacute;ban, &eacute;s &uacute;gy d&ouml;nt, Anne Larsent is beavatja. Elv&eacute;gre ő volt az, aki megszerezte a f&eacute;rfi ujjlenyomat&aacute;t, &eacute;s Roland m&aacute;r kor&aacute;bban is tapasztalta, mekkora seg&iacute;ts&eacute;g Anne a rendőrs&eacute;gi nyomoz&aacute;sok sor&aacute;n. Bertram megd&ouml;bben, amikor megtudja, mi t&ouml;rt&eacute;nt az anyj&aacute;val, de hirtelen felbukkan Anne Larsen, a kelet-jyllandi TV2 riportere. Bertram megt&ouml;rik Anne előtt, &eacute;s mindent elmond neki. Anne azt mondja, hogy azonnal el kell menni&uuml;k. De m&aacute;r t&uacute;l k&eacute;ső. Amikor Roland &uacute;jabb hal&aacute;lesetről hall a r&aacute;di&oacute;ban, att&oacute;l tart, Anne is vesz&eacute;lyben lehet, ez&eacute;rt pr&oacute;b&aacute;lja felh&iacute;vni, de sikertelen&uuml;l. Amikor bej&ouml;vő h&iacute;v&aacute;sa &eacute;rkezik, rem&eacute;nykedik, h&aacute;tha a nő az, de kider&uuml;l, hogy Leif Skovby keresi, az egyik rendőrtiszt, aki az &ouml;ngyilkoss&aacute;gi &uuml;gyn&eacute;l volt jelen. Leif tal&aacute;lkozni akar Rolanddal, &eacute;s amit elmes&eacute;l, mindent tiszt&aacute;ba tesz. Roland r&aacute;veszi a rendőrt, hogy k&ouml;vess&eacute;k le Anne telefonj&aacute;t – de vajon siker&uuml;l Rolandnak megtal&aacute;lnia, mielőtt t&uacute;l k&eacute;ső? A Tisztogat&oacute; egy hatr&eacute;szes bűn&uuml;gyi dr&aacute;ma.&quot;</p>

About This Item

We aim to show you accurate product information. Manufacturers, suppliers and others provide what you see here, and we have not verified it.

"Az új információ birtokában Roland Benito újra megvizsgálja a börtönőr öngyilkosságát. Most már biztosan tudja, ki Uwe Finch valójában, és úgy dönt, Anne Larsent is beavatja. Elvégre ő volt az, aki megszerezte a férfi ujjlenyomatát, és Roland már korábban is tapasztalta, mekkora segítség Anne a rendőrségi nyomozások során. Bertram megdöbben, amikor megtudja, mi történt az anyjával, de hirtelen felbukkan Anne Larsen, a kelet-jyllandi TV2 riportere. Bertram megtörik Anne előtt, és mindent elmond neki. Anne azt mondja, hogy azonnal el kell menniük. De már túl késő. Amikor Roland újabb halálesetről hall a rádióban, attól tart, Anne is veszélyben lehet, ezért próbálja felhívni, de sikertelenül. Amikor bejövő hívása érkezik, reménykedik, hátha a nő az, de kiderül, hogy Leif Skovby keresi, az egyik rendőrtiszt, aki az öngyilkossági ügynél volt jelen. Leif találkozni akar Rolanddal, és amit elmesél, mindent tisztába tesz. Roland ráveszi a rendőrt, hogy kövessék le Anne telefonját – de vajon sikerül Rolandnak megtalálnia, mielőtt túl késő? A Tisztogató egy hatrészes bűnügyi dráma."

A Tisztogató 6.: Eltakarítás - eBook

Specifications

Read This On
Android,Ereader,Desktop,IOS,Windows
Is Downloadable Content Available
Y
Digital Reader Format
Epub (Yes)
Language
hu
Publisher
Kobo
Author
Inger Gammelgaard Madsen
ISBN-13
9788726230369
ISBN-10
8726230364

Customer Reviews

Write a review

Be the first to review this item!


Customer Q&A

Get specific details about this product from customers who own it.

Ask a question

If you would like to share feedback with us about pricing, delivery or other customer service issues, please contact customer service directly.

Policies & Plans

Pricing policy

About our prices
We're committed to providing low prices every day, on everything. So if you find a current lower price from an online retailer on an identical, in-stock product, tell us and we'll match it. See more details atOnline Price Match.

webapp branch
Electrode, Comp-e3789042-cf40-4d24-9326-5333e562d4ab, DC-scus-prod-a2, ENV-prod-a, PROF-PROD, VER-37.3.0, SHA-b3134fce56061453926ca6f342a65ac5c917ad96, CID-ea690cd6-007-174a589b1346c3, Generated: Sat, 19 Sep 2020 08:44:58 GMT