Delivering to
Walmart+ is here to help make every day easier. Learn more.
Walmart+ is here to help make every day easier.
Adidas Wilson

33 Strategieën van Kama Sutra: laat haar schreeuwen - langer duren - eBook

Average Rating:out of 5 stars
$2.99$2.99
Digital delivery to your
or Kobo eReader
<p>Een van de meest kwetsbare dingen die met de tijd kunnen verslijten, is intimiteit. De meeste paren maken moeilijke tijden en verplichtingen door, die hun intimiteit op de proef stellen. In de meeste gevallen, wanneer genegenheid tussen geliefden wordt gedragen, is de ene persoon meestal getroffen dan de andere. Als een van de partners niet het initiatief neemt om intimiteit in de relatie te herstellen, is de kans groot dat je relatie zal breken als een van jullie of jullie beiden intimiteit van buiten zoekt.</p> <p>Er wordt aangenomen dat het menselijk lichaam een ​​kleine atoomfabriek is waar chemische elementen die in het lichaam nodig zijn, voortdurend worden vervaardigd met behulp van lage hoeveelheden energie. Bovendien is er ook voldoende energieproductie voor buitengewone verschijnselen. Deze omvatten hogere bewustzijnstoestanden, paranormale vermogens, sublimatie van bepaalde energie&euml;n en hogere intelligentie. Anderen zijn verhoogde niveaus van geluk en euforie, om er maar een paar te noemen.</p> <p>Als je helemaal kunt vrijen, verdwijnt het ego, omdat je op de hoogste piek, op het hoogste hoogtepunt van vrijen, pure energie bent.</p>

About This Item

We aim to show you accurate product information. Manufacturers, suppliers and others provide what you see here, and we have not verified it.

Een van de meest kwetsbare dingen die met de tijd kunnen verslijten, is intimiteit. De meeste paren maken moeilijke tijden en verplichtingen door, die hun intimiteit op de proef stellen. In de meeste gevallen, wanneer genegenheid tussen geliefden wordt gedragen, is de ene persoon meestal getroffen dan de andere. Als een van de partners niet het initiatief neemt om intimiteit in de relatie te herstellen, is de kans groot dat je relatie zal breken als een van jullie of jullie beiden intimiteit van buiten zoekt.

Er wordt aangenomen dat het menselijk lichaam een ​​kleine atoomfabriek is waar chemische elementen die in het lichaam nodig zijn, voortdurend worden vervaardigd met behulp van lage hoeveelheden energie. Bovendien is er ook voldoende energieproductie voor buitengewone verschijnselen. Deze omvatten hogere bewustzijnstoestanden, paranormale vermogens, sublimatie van bepaalde energieën en hogere intelligentie. Anderen zijn verhoogde niveaus van geluk en euforie, om er maar een paar te noemen.

Als je helemaal kunt vrijen, verdwijnt het ego, omdat je op de hoogste piek, op het hoogste hoogtepunt van vrijen, pure energie bent.

33 Strategieën van Kama Sutra: laat haar schreeuwen - langer duren - eBook

Specifications

Read This On
Android,Ereader,Desktop,IOS,Windows
Is Downloadable Content Available
Y
Digital Reader Format
Epub (No)
Language
nl
Publisher
Kobo
Author
Adidas Wilson
ISBN-13
9781547566235
ISBN-10
154756623X

Customer Reviews

Write a review

Be the first to review this item!


Customer Q&A

Get specific details about this product from customers who own it.

Ask a question

If you would like to share feedback with us about pricing, delivery or other customer service issues, please contact customer service directly.

Policies & Plans

Pricing policy

About our prices
We're committed to providing low prices every day, on everything. So if you find a current lower price from an online retailer on an identical, in-stock product, tell us and we'll match it. See more details atOnline Price Match.

webapp branch
Electrode, Comp-1cea4dec-3158-49dd-b781-e3599e03d6ff, DC-scus-prod-a2, ENV-prod-a, PROF-PROD, VER-37.3.0, SHA-b3134fce56061453926ca6f342a65ac5c917ad96, CID-b99dc1e8-006-174af76e370057, Generated: Mon, 21 Sep 2020 07:00:38 GMT